Itt vagyunk: Főoldal Friss hírek
Bekezdések

Friss hírek

News Item "Te szedd!" - országos szemétgyűjtési akció
 
News Item Sikeres pályázat felszerelésekre
 
News Item Minősítő gyakorlat
 
News Item Koszorúzás az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján
 
News Item Koszorúzás az 1956-os forradalom évfordulóján
Az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából a megemlékezés koszorúját Egyesületünk nevében Varga Miklós Zsolt elnök és Kovács Krisztián parancsnok-helyettes helyezte el a kopjafánál. (kbh)
News Item Koszorúzás az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján
Egyesületünk nevében Varga Miklós Zsolt elnök és Bősze Gábor parancsnok helyezte el a megemlékezés koszorúját a Gyömörei úti temetőben lévő emlékműnél. Az ünnepélyen részt vettek egyesületünk ifjú tűzoltói is. (kbh)
News Item Konferencia az önálló beavatkozásra jogosult önkéntes tűzoltóságok vezetői számára
A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságán dr. Bérczi László dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő az önálló beavatkozásra jogosult önkéntes tűzoltóságok vezetői részére tartott egy előadást a várható költségvetésről,a pályázatokról és azok elbíráslási tudnivalóiról; a vonulásokról; valamint a hivatásos tűzoltóságokkal való együttműködésről. a riasztásokról. Egyesületünket Varga Miklós Zsolt elnök, és Kovács Krisztián parancsnok-helyettes képviselte.
News Item Pályázati eszközök átadása
Egyesületünk egy 2 m-es szívótömlővel, 1 db csapszegvágóval, védő- és munkavádelmi kesztyűkkel, kámzsákkal gazdagodott az OKF által kiírt pályázat jóvoltából. A szakfelszereléseket a győri Tűzoltóságon Varga Miklós Zsolt elnök és Kovács Krisztián parancsnok-helyettes vette át 2017. december 28-án.
News Item Adó 1% 2020.
AZ Önök jóvoltából 2020-ban 604.030,- ft adó 1%-ot kapott egyesületünk. Köszönjük támogatásukat!
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek